Käsmu Külaselts

Käsmu pingid

Kallis käsmukas!

Kevad on käes ning on sobiv aeg üldkoosolekul välja antud lubadusi täitma hakata.

Oleme koostöös külaelanik Eve Kasega välja valinud Käsmu küla jaoks sobivad pingid, et muuta küla vahel kulgemine mõnusamaks nii väikestele kui suurtele. Koos tulevase bussiootepaviljoniga (ning kaugemas tulevikus ehk ka neemeotsa lavaga) on need mõeldud moodustama ühtse terviku.

Pingid on puidust, valget värvi, mõõdud  vt Käsmu Pink. Pingid valmistab Madis Lehismets ning pinkidele tuleb graveering “Käsmu“, et vältida pinkide sattumist mujale kui ette nähtud.

Selleks, et pingid Käsmu külla jõuaksid ning siin ka oma õiged kohad leiaksid, on meil vaja külaelanike ning küla sõprade rahalist toetust ja pealehakkamist.

Pinke saab tellida külaseltsi kaudu ning paigaldada oma aia ette või külaseltsiga kokkulepitud asukohta. Pinkidele on võimalik tellida pühendus, mis kinnitatakse metallplaadil kruvidega pingi seljatoe külge. Usume, et nii mõnegi pühendusega pinki vääriva nime leiab Käsmu ajaloost, kuid oodatud on kõik külaelanikele südamelähedased pühendused.

Kuna pingid igale poole ei sobi/mahu, palume külaelanikel, kes oleksid nõus pingi oma aia ette paigaldama, meid oma soovist teavitada hiljemalt aprilli alguseks.

Ühe pingi maksumus koos käibemaksuga on 258 eurot.  Graveerimise ja pinkide transpordi eest  tasub külaselts.

Lisainfo ja pinkide tellimine tel 52 79 481 või e-mailil vohlim@gmail.com.

Asjalikud küsimused ja kommentaarid on oodatud!

MTÜ Käsmu Külaseltsi juhatus