Lahemaa Challenge 2017

Hea käsmukas,

26. augustil 2017 toimub Vihula vallas teistkordselt ultra- ja maastikujooksuüritus “Lahemaa Challenge 2017” (http://running100k.ee/), mille rajad läbivad ka Käsmu küla.

Rada on planeeritud Võsu spordihoone juurest Käsmu järve äärde mööda kergliiklusteed. Pärast seda põigatakse korraks ka küla peatänavale (umbes 4-500m lõigule) ning siis uuesti RMK radadele metsa, ning hiljem mööda kergliiklusteed tagasi Võsule.

Kui märkate mõned päevad varem metsas punaseid linte, võite olla kindlad, et need on paigaldatud seoses võistlusega ning koristatakse kohe võistlusjärgse päeva hommikul.

Kui Käsmus on neid, kes oleksid huvitatud osalema jooksuüritusel vabatahtlikuna (näitama osalejatele suunda; pakkuma teeninduspunktis vett), palume ühendust võtta ürituse korraldajatega aadressil info@running100k.ee.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.