Käsmu Külaselts

Aastalõpu tänuavaldus

Hea käsmukas!

Sooviksin toimeka aasta lõpu eel avaldada tänu kõikidele külaelanikele ja Käsmu sõpradele, kes on südames, sõnades ja tegudes aidanud kaasa küla hoidmisele ja edendamisele. Suur rõõm on tõdeda, kui palju teid tegelikkuses on, ning au vahetult kogeda ja tajuda, kuidas küla tervikuna kindlalt edasi astub – tugeva ja tulevikku vaatavana.

Järjekindlalt, samm-sammult viib küla ellu oma arengukava. Sel aastal avasime külapoe, alustasime rahvamaja renoveerimist ning astusime esimesi samme bussijaama ümberkujundamiseks ja ekskursioonibusside liikluse reguleerimiseks, millega seonduvaid arutelusid ka jätkame. Eelseisval aastal võiksime koos jõuda lõpliku lahenduseni Käsmu sadama osas, teha algust Võrkneeme muuli renoveerimisega ning aruteludega küla parkimislahenduste järgmiste etappide üle. Külavanemana seisan küla projektide eest ja toetan kogu oma jõudlusega arengukava eesmärkide saavutamist.

Käsmukaid kogu maailmast ootame kodukülla Käsmu Päevadel 14.-15. juulil 2018, et Eesti Vabariigi juubeliaasta raames ühiselt tähistada Käsmu Rahvamaja 100ndat sünnipäeva.

Soovin kõigile valgust ja soojust, särtsakat aastavahetust ja õnnestunud uut aastat!

Lugupidamisega,

Kristjan Altroff
Külavanem